logo_news

 

Upgrade- en Family Pack versies beschikbaar voor pre-order vanaf 1 september

Artikel door MW, op Monday, 24 August, 2009fp
Laatste update: 17 May, 2012 18:17

Vandaag maakte Brandon LeBlanc via het Windows blog bekend dat men upgradeversies van Windows 7 voor pre-order beschikbaar gaat stellen in Europa. Vanaf 1 september kunnen gebruikers een upgradeversie voor een pre-order prijs bestellen.

Tevens maakte LeBlanc bekend dat de Family Pack versie ook beschikbaar komt voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden én Nederland. De Family Pack versie van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft geeft gebruikers het recht om deze op drie PC's in een huishouden te installeren.

Het is nog even afwachten wat de prijzen gaan worden voor deze versie, maar de verwachtte adviesprijs zal zo rond de €149,99 liggen. Deel dat door drie licenties, dan kom je op een prijs van €50 per PC. De Family Pack versie is alleen als upgrade verkrijgbaar.

Het lijkt er dus op dat Windows 7 E voor Europa definitief van de baan is. Voor wie een volledige versie van Windows 7 E had besteld als pre-order geldt dat deze een volledige versie krijgen met Internet Explorer 8 er al in.
Voor deze gebruikers en alle andere die Windows 7 vóór 1 september bestellen geldt dat zij een volledige versie krijgen, voor de prijs van een upgrade.

 

Recente artikelen

artikel Mozilla niet blij met browserkeuzescherm
artikel
Microsoft in onderhandeling met EU over browserkeuze
artikel Windows 7 is officieel RTM
artikel Windows 7 pre orders in Europa vanaf 15 juli
artikel Windows 7 Home Premium krijgt Family Packfacebook share  


Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? We helpen je graag verder op
BitsForums.nl

pijl2 Terug naar de Nieuws-index